Sonja’s Sweeties

Ambachtelijke en op eige(n)wijze bereide hapjes.
Voedzaam & Gezond Snoepen.
(H)eerlijk, RAW en Vegan!
Geluksmomentjes presenteert met veel enthousiasme en trots haar innovatieve “Sonja’s Sweeties”.

Deze hapjes zijn RAW en vegan en bestaan uit vele superfoods, vitaminen, mineralen, vezels en anti oxidanten.

 

 

Ik, Sonja Montijn, creator en oprichter van Geluksmomentjes, vind het heel belangrijk dat hapjes en tussendoortjes voedzaam, puur, lekker, verantwoord én gezond in één zijn. Daarom heb ik mijn eigen unieke “Sonja’s Sweeties” bedacht, ontwikkeld en met veel zorg gemaakt en bereid.

Geschikt voor particulieren maar ook een absolute aanrader voor bedrijfscatering!
Ik gebruik duurzame ingrediënten en producten van hoge kwaliteit. Mijn hapjes bereid ik op ambachtelijk wijze.
Ik neem het maken van mijn hapjes heel serieus en ik schenk er veel aandacht aan, dit doe ik met positieve inzet, geduld en enthousiasme.

Geluksmomentjes staat voor bewustwording, positiviteit, duurzaamheid, originaliteit, (h)eerlijkheid en een goede gezondheid.

Mijn hapjes zijn niet alleen lekker, ze zien er leuk en representatief uit, maar het belangrijkste vind ik nog dat het de kwaliteit van je gezondheid kan verbeteren. De ingrediënten zijn voedzaam en gezond voor lichaam en geest. Ik streef ernaar om win win situaties te creëren.

Mijn originele ‘Sonja’s Sweeties’ smaken uniek, lekker en goed én ze zijn ook nog eens gezond.                                                                                                      Ik heb een ruim assortiment van mijn gezonde delicatessen, dus voor ieder wat wils!
Mocht u bepaalde smaken en bepaalde ingrediënten wensen, dan ontwikkel en maak ik dit graag voor u.

Recentelijk heb ik het na 2 jaar nogmaals geprobeerd, om gezond te bakken. Gezondere cupcakes, cakejes en cakegebakjes. Dit beslag gaat wel de oven in. Ingrediënten zijn uiteraard biologisch, vegan en vrij van geraffineerde suikers en (ongezonde) E-nummers, vrij van rommel!

Deze (cup)cakejes en cakegebakjes serveer ik bij de Healthy High Tea’s.

Ik creëer kwaliteitsproducten die u geluksmomentjes bieden.

U, uw werknemers, uw gasten, uw vrienden, (zakelijke) contacten en uw familie zullen blij verrast worden en heerlijk genieten.
Van mijn hapjes wordt u blij, energieker, fitter én gezonder, dus uitermate geschikt voor werkgevers, werknemers en klanten.
En wie weet, verbetert het zelfs de sport-, werk-, leer- én bedrijfsprestaties!