Gezonde
Catering

U, uw werknemers, klanten en (zakelijke) contacten zullen blij verrast worden en culinair & verantwoord genieten van “Sonja’s Sweeties”.

Bent u ondernemer, heeft u een bedrijf, werkt u ergens en vindt u het (soms) lastig om verantwoorde hapjes aan uw medewerkers en klanten aan te bieden? Hapjes en tussendoortjes die zowel én gezond én voedzaam én lekker zijn? Daarbij zelfs ook de energie, het humeur én de prestaties kunnen verbeteren? De afgelopen 2 jaar heb ik een mogelijke oplossing gecreëerd en ondertussen heb ik deze aangename en (h)eerlijke oplossing ontwikkeld.

Makkelijk, snel, duurzaam en innovatief!

(H)eerlijk, gezond, uniek én ambachtelijk bereid!

   De recepten en ingrediënten van de “Sonja’s Sweeties” zijn vegan, glutenvrij, biologisch, vrij van lactose en ei en vrij van geraffineerde suikers, bevat geen E nummers en andere ongezonde toevoegingen. Wel ben ik verplicht erbij te vermelden, dat er sporen van gluten en sporen van lactose in kunnen zitten omdat in de ruimte waar ik mijn producten maak, ook producten worden bereid (privé) waar gluten en lactose in zitten.

Culinair genieten van duurzame, pure en (h)eerlijke delicatessen. Voedzaam, bijzonder, verantwoord en op eige(n)wijze bedacht, gemaakt, gecreëerd én bereid.

Lekker en geschikt voor bij je ontbijt, brunch, lunch en perfect als tussendoortjes!

Gezond Snoepen!                                                                                                                                   

Geschikt en ideaal voor thuis, op school, op het werk, kantoor, op de zaak, in (sport)kantines, in restaurants, lunchrooms, in (sport)scholen, catering, sport en recreatie- en activiteiten centra, universiteiten etc.

Neem contact op voor meer informatie en offertes.